Címlap Fejlesztéseink
ukash |

Fejlesztéseink

E-mail Nyomtatás

„ The Green Company”

Bioremediáció

  • A bioremediáció komplex folyamat, melynek kvantitatív és kvalitatív szempontjai a jelen lévő szennyező anyag természetétől és mennyiségétől függnek, a környezeti és időszaki környezeti feltételektől, és az endemikus mikrobiális közösség összetételétől. A legtöbb szennyezett talaj a megfelelő mikroorganizmusok hatalmas populációit tartalmazza, az általunk használt irányított (és gyorsított) biodegradációs lebontási eljárás, döntően a helyszínről vett mintára alapozva - ex - situ on site landfarming eljárással - kerül végrehajtásra.

HM szemcse, felülettisztító anyagok,

  • Az általunk forgalmazott növényi granulátum egy finom, szemcsés tisztítóanyag. Alkalmazható fémek, faanyagok, üvegszálas termékek, műanyagok, falazatok, elektromos szigetelő berendezések csiszoló tisztítására, valamint azok polírozására. Mindenütt fel¬használható, különösen ajánljuk azokon a területeken, ahol környezetkímélő csiszolóanyagok alkalmazása kívánatos.

Növényi alapú, speciális fúróiszap adalékanyagok

  • Az általunk forgalmazott anyag alkalmas kútmunkálati tevékenységek magas fokú támogatására, hatékony, környezetbarát anyag.

Külső, természetes energiaforrással működő rendszerek

  • Természetes fénnyel feltöltődő, hosszú után világítású idejű foszforeszkáló anyag hozzáadásával/ és vagy kompaundálásával előállított PVC alapú lemezek és fóliák, aeroszolos lakkok.
 
 

My status

Szavazások

Hajlandó Ön áldozni a környezetvédelemre?
Cylex Silver Díj