Címlap Kereskedelem
ukash |

HM szemcse

E-mail Nyomtatás

„ The Green Company”


HÓDMARKET – Környezetkímélő ipari segédanyagok
Anyag Jellemzők

ENVIRO-BLAST

Speciálisan őrölt, osztályozott természetes anyag

EB-HM 6 
EB-HM 12
EB-HM 16
EB-HM 20

Ez a növényi eredetű granulátum a legkülönbözőbb típusú (fém, fa, üveg, műanyag, kő, vakolat, stb.) felületek tisztítására használható. A felvitel meglévő pneumatikus homok- vagy szemcseszóró eszközökkel történhet. Az anyag a szemcsenagyság szerint osztályozott és a tisztítás intenzitása a szemcsenagyság és a fúvató nyomás függvényében változtatható. Nagy keménységű és magas koptató hatású, de a tisztítandó felületeket nem roncsolja. Bonyolult alakú, tagolt felületű gépipari és elektromos berendezések tisztítására is alkalmas. Használat után biológiailag lebontható vagy elégethető. Alkalmazásakor a homokfúvóknál rendszeresített egyéni védőeszközök használata elegendő.

ENVIRO-SORB

Speciálisan őrölt, osztályozott természetes anyag

ES-HM 30
ES-HM 80

Veszélyes mérgező vagy gyúlékony folyadékok kiömlésekor komoly környezeti károsodás következhet be. Ez a növényi eredetű természetes anyag használható ezek gyors, hatékony összegyűjtésére. Nagymértékben nedvszívó, a térfogatának 6-7-szeresével megegyező térfogatú folyékony halmazállapotú szennyezők felitatására is alkalmas. A szennyezett területre kiszórással vagy terítéssel egyszerűen felvihető. Az így összegyűjtött gyűjtött anyag a granulátumból centrifugálással, vagy préseléssel eltávolítható, illetve a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően azzal együtt elégethető. A keletkező hamutartalom rendkívül alacsony.

FILTER-SORB

Speciálisan őrölt, osztályozott természetes anyag

FS-HM 30
FS-HM 80
FS-HM PG

Az élő vizek – folyók, tavak, csatornák, víztározók – olajszennyeződése rendkívül nagy környezeti ártalom. Ez a növényi eredetű természetes anyag alkalmas az úszó, lebegő olajszennyezések összegyűjtésére és eltávolítására. Ebben az esetben az anyagot polipropilén vagy pamut alapanyagú tömlőkbe és párnákba töltjük, melyek a víz felületén úszva magukba szívják a szennyeződéseket.

Ezek az eszközök huzamosabb ideig maradhatnak a kármentesítendő vizek felületén. Az így összegyűjtött gyűjtött anyag a granulátumból centrifugálással, vagy préseléssel eltávolítható, illetve a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően azzal együtt elégethető. A keletkező hamutartalom rendkívül alacsony.

FILTER-SORB ST

Speciálisan őrölt, osztályozott, felületkezelt természetes anyag

FS-HM 30
FS-HM 80
FS-HM PG

Ez a növényi eredetű természetes anyag a szabadalom által védett felületkezelési eljárással víztaszítóvá válik, viszont a hajszálcsövesség következtében az olajszennyeződéseket magába szívja. Ipari méretű víztisztító berendezésekben alkalmazható és az olajszennyezőktől így megtisztított víz a kommunális csatornahálózatba bocsátható és így a környezeti terhelés.

 
 

My status

Szavazások

Hajlandó Ön áldozni a környezetvédelemre?
Cylex Silver Díj